CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
No posts.
No posts.

Friends within my Cos

  • Thanks for the best Olympic! - Dear Malaysian athletes, Thanks for giving me the best Olympic! I was really proud of our athletes' achievement, irregardless even if you guys brought back...
    1 day ago
  • Althea pink birthday party - Last Sunday I've attended Althea Pink Birthday Party. Althea dah setahun! Hiks comel je. Kalau baby kirenya dah berjalan ke sana sini baru dapat kaki. I ...
    4 weeks ago
  • Idlan and his trial exam - The blog has been left dormant for quite some time. And now i took the attempt to screenshot my IG post so that i can at least hv an archive for this one...
    5 weeks ago
  • Syawal 2016 - Assalaamualaikum.. Lamanye x update this blog...setahun sekali kut...huhu. So how's everyone? Actually there is a lot to tell..my baby is 1 year n 4 mths ...
    1 month ago
  • Inspirasi Hidup: Indahnya Khatam Al-Qur'an - MasyaALLAH & TabarakALLAH, ALLAH terus memberi kita peluang untuk menagih rahmat, maghfirah dan doa harapan agar diri kita, ahli keluarga dan semua mu...
    1 month ago
  • Vietnam Shopping Raya Trip - Part 1 - Dah lama betul saya tak update blog.. sejak berjinak2 dengan bisnes photobook ni memang saya tak ada masa untuk update blog. Tapi baru-baru ni saya banyak...
    2 months ago
  • Itinerari dan Perancangan Percutian Ke Yogyakarta - Kali ini saya akan berkongsi tentang perancangan yang telah di buat untuk menjayakan percutian di *Yogyakarta* serta kos-kos terlibat. Percutian ini ada...
    2 months ago
  • New Zealand aku datang - The Great Ocean Road (while in Melbourne) - *OEO20.11.15. (Jumaat)* *Ke Melbourne Airport Tullamarine melalui jalan pantai ke Apollo Bay . Jauh perjalanan 98km. Singgah 12 apostles - picnic lunch beka...
    5 months ago
  • moved.. - Here, now. http://ummimon-ver4.blogspot.my/
    7 months ago
  • Random photos #2 - Eh hari Khamis hari random photo sbb byk snap gmbr secara spontan tapi takde kisah yg menarik utk di ceritakan dlm blog ni so jom la layan photo untuk short...
    9 months ago
  • I am a milk factory and I am proud of it... - From where we leave the blog atmosphere, I actually got pregnant and had given birth to a healthy bouncy baby boy somehow about 19 months ago. Khalis is gr...
    10 months ago
  • Abdurrahman in the house.... - Assalamualaikum, salam Rabu yang indah. Hari ini nak introduce Abdurrahman, my first son (more to come, insyaAllah). Lahir di Salam Hospital, Shah Alam pad...
    1 year ago
  • Maryam Tak Boleh Bercakap 4. - Doktor Vincent menerangkan prosedur yang akan dibuat dengan lebih lanjut. Maryam akan dibius sebelum prosedur dijalankan. Oleh itu, dia tak boleh makan dan...
    1 year ago
  • Sorry all... - Hmmm...Masha Allah...banyaknya spider web kat sini...sorry yea semua...lama dah tak berkarya... Maybe because much of my time is on FB and totally forgot t...
    1 year ago
  • - hulo! lama tak update kan.. apa kata tukar angin..err… pindah rumah.. qalamulfateh.blogspot.com sajer gatai hehe cuba la… ;)
    2 years ago
  • membersihkan sawang2 - wahhhh...no post in 2013... harapnya tahun 2014... perjalanan akan lebih ceria..seceria pelangi ini...
    2 years ago
  • UPSR oh UPSR.. - Assalamulaikum semua, Hari ini terpanggil nak berceloteh pasal UPSR..kebetulan keputusan keluar hari ni.. Sebenarnya jiwa saya ada sedikit terganggu sejak...
    2 years ago
  • LISTEN! LISTEN! LISTEN!.. LET ME SPEAK! - ‘Virus’ terbaru yang menular telahpun menjadi fenomena pantas di Malaysia, malah mungkin telah tembus ke beberapa negara luar seperti Brunei, Thailand, I...
    3 years ago
  • Hello 2013, Good Bye 2012! - Alhamdullilah, we had passed another year and now entering new year 2013. Hope its not too late to wish Happy New Year. Another year to look forward to and...
    3 years ago
  • sharing: productive muslim v1 - Saya suka baca quotes or pics yg best2 therefore I wanna share it here so that I won't forget:
    3 years ago
  • of Moving On - What more naturally to come after ver-2 if it's not ver-3 right? Have storage issue due to loadful of photos I uploaded here. Time to move on. I'll be here ...
    3 years ago
  • ** SELAMAT BERPUASA ** - Assalammualaikum semua... Selamat berpuasa :) Lately sangat sibuk.. sbb?? Melayan kerja yang amat padat! Then melayan kerenah anak2 :) Tp layan kerenah ana...
    4 years ago
  • MATTEL Warehouse Sale - *Semalam aku urgent leave tapi bukan sbb nak pergi MATTEL Warehouse Sale tapi sbb benda lain. Kitorang suspect ada org masuk rumah siling ats kat b...
    7 years ago

Friends I Made in Blogworld

  • redeem voucher WONDERMAMA @ One Utama - lupa cite ni blum update...ms p redeem lps raya aritu so trus la aku redeem voucher WONDERMAMA ni sbb mmg kena redeem kt outlet OU ni kt one utama ni o...
    1 day ago
  • Tropika baby herbal cream - #tropika #tropikaherbalcream #krimherba #babyherbalcream This’ Erika’s BFF Hari hari mummy sapu kat Erika Sapu kat tapak kaki Sapu kat betis Sapu kat dada ...
    5 days ago
  • - Am back! Alhamdulillah
    6 days ago
  • Tea Ceremony Experience at Keio Plaza Hotel Tokyo - I was looking forward to attend the tea ceremony at Keio Plaza Hotel but due to a mild fatigue and swollen feet, I had to stay in my room and rest. Lucki...
    2 weeks ago
  • ♥ Damia Nurin Balqis Vs Danish AL Ayden ♥ - Lama tak bersiaran.....nak up gambar dua beradik ni masa kecik... kalo tengok dua beradik ni sama tak muka masa kecik2 dulu.... yg blah atas tu gambar kakak ...
    5 weeks ago
  • Birthday theme for my boys : Abg SN, SN Jr and SuperJr SN - Salam I know it's been a while ...it's been almost a year since I update my blog. Well you see, I was tied up with so many things to do during the semester...
    2 months ago
  • FreeMarket aka Pasar Percuma - Beberapa Sabtu lepas, bertempat di Bandar Seri Putra, julung-julung kalinya aku menceburkan diri dalam arena FreeMarket. Itupun join dengan kawan-kawan sek...
    2 months ago
  • Perkembangan Nubla - Lamanya blog ini tidak berupdate.Sejak2 hp saya rosak ni memang susah nak update apa apa.Banyak yg saya ketinggalan utk ceritakan di dalam diary ini. Las...
    3 months ago
  • Cara Untuk Memutihkan Kasut dan Baju Sekolah - Assalamualaikum Bila dah mempunyai anak yang bersekolah, antara isu yang menjadi topik hangat mak-mak muda lagi hot termasuk saya ialah isu kasut sekolah...
    4 months ago
  • Niat - memang ada niat nak aktif semula berblog.. tapi niat je la.. hehehe so kita buat list dulu apa nak update 1) Wedding 2) Honeymoon - Koh Samui 3) 2nd honey...
    7 months ago
  • COTI 2015 : LOTUS DESARU RESORT - Salam Semua Okies utk memulakan semula semangat blog..hari ni akan story mory pasal percutian dulu.. emmm sapa yang tak suka nak coti2 kan.. so happy kalau...
    1 year ago
  • Mendobi kite malam ni - Dahsyat!! Three loads tonight.. 27kg + 15kg + 15kg.. Lama kan tak update.. 2011 Ukasyah lahir, rezki mummy daddy tuko keje.. kuar pagi balik malam2.. me...
    1 year ago
  • Terima Kasih Allah - Assalamualaikum, Terima kasih Allah. Segala pujian hanya bagi Allah. Syukur jika ini bahagia yang ditangguhkan. Syukur kerana mengujiku dengan pelbagai dug...
    1 year ago
  • Intraocular Stress, Stimulants, plus Sedatives in eye maladies - A question still unsatisfactorily answered is whether way of thinking influences the intraocular force in patients acquiring primary open-angle glaucoma. ...
    2 years ago
  • Seminggu Di Tahun 2014 - Selamat Tahun Baru 2014! Udah seminggu berlalu... tapi lom terlambat lagi tuk ucapkan.. Aku mengharapkan taun nih lebih baik dari taun2 berlalu... Ok, s...
    2 years ago
  • dah akhir tahun 2013... - Lama betul tak update di sini... (bukan takat sini je... FB ke apa ke pun aku tak update heheh) rupanye sedar tak sedar dah penghujung tahun 2013.... Hassa...
    2 years ago
  • CELCOM FRENZ M30 - simpek celcom internet m30 unlimited quota speed bole jejak 8mbps rm50/pc bulanan topup je rm30 (pakai topup masuk boleh... topup gorespun boleh) yg penti...
    2 years ago
  • *ehem* - Assalamualaikum tuan tanah.. Tuan tanah dah lupa tanah.. Takpela.. Janji tak lupa password sudah kan.. kihkihkihh.. Nampak sangat ko dah xde keje kan elly, ...
    3 years ago
  • Budget Cuti-Cuti Tioman - Jumaat lepas aku bercuti ke Pulau Tioman bersama-sama seluruh keluarga aku. Percutian 4 hari 3 malam. Ini kali ketiga aku ke Tioman. Memang tak pernah jem...
    3 years ago
  • » Das große Regia-Buch: Jubiläumsausgabe mit neuem Sockenkompass - Produktinformation - Amazon-Verkaufsrang: #468095 in Bücher - Veröffentlicht am: 2009-09-09 - Einband: Gebundene Ausgabe - 160 Seiten ...
    3 years ago
  • Amal Hidayah PreSchool - Inilah pilihan kami tuk masukkan Uzma ke Tadika.....Macam tak percaya...Anak sulung kami akan ke tadika...Ya Allah...cepat sungguh masa berjalan..rasa baru...
    3 years ago
  • paper flower boquet~ - pheww..lagi 4 hari tuan punya hb nak kawen baru siap. nasib baik sempat pos. Alhamdulillah semoga selamat semuanya. tuan punya hb ni memang saya dah makl...
    3 years ago
  • kain sulam.. - salam..bru nk try biz..kwn2 sume..tgk2 ye kot2 ade bkenan..:D sulam manik kain sifon..rm130 ngan pos (kod 01) kain sifon elena..rm 115 ngan pos (kod 02) ...
    4 years ago
  • Beralih angin - Salam bahagia, MAaf, ini adalah n3 terakhir saya di blog ini... Kesah keluarga kami dan kesah anak-anak akan berterusan di UPDATE di blog Keluarga...
    4 years ago
  • Ramadhan Al-Mubarak 2011 - 1st day posa nih...saya masak seniri...!!!rasanya minggu pertama ja masak, hari lain semua beli ja juadah bebuka ataupun bebuka kat luaq...!! Berbuka di ...
    4 years ago
  • Assalamualaikum.. - Pekabo? ;) Lama giler Minggu Tomyam ye dok? Ampunn.. Okeh, harini terajin nak share something ngan korang (yg sudi). Esok kan bebudak dah start schooling ...
    5 years ago

Friends Everywhere & May be Unknown..

My Family